Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • +386 41 625 157|+386 51 613 723 (pon-pet: 8.00-16.00)

Carry handle boxes (poklon kutije sa ručkama)

Elegantne, stabilne i čvrste kutije s ručkom za pakiranje poklona.

Prikazujem 1 do 4 (od 4 proizvoda)
Gable-boxes.png
Gable-boxes.png
Carton-bags.png
Carton-bags.png
Carry-handle-boxes.png
Carry-handle-boxes.png

Trebate li poklon kutije sa tiskom u bojama Vaše tvrtke ili tiskom osobne poruke?

Tiskom personalizirane poklon ambalaže prema Vaši kreativni pripremi zasigurno ćete postići nezaboravan prvi dojam i nezaboravno iskustvo s primateljem.

U našoj ponudi možete odabrati jednu od tri vrste poklon ambalaže, koje su dostupne u različitim dimenzijama i pogodne su za pakiranje raznih promotivnih proizvoda, rođendanskih poklona, ​​novogodišnjih poklona, ​​tekstilnih proizvoda...

Ambalaža za pakiranje poklona ima relativno veliku površinu za tisak i nudi dosta prostora za personalizirani tisak po vašem ukusu, obično sa tiskom s vanjske strane, rjeđe s obje strane.

Tisak u boji moguć je po cijeloj površini materijala, ali se možete odlučiti za elegantnu i minimalističku opciju tiska Premium bijelom bojom, čime se zadržava izvorna boja ambalažnog kartona u crnoj ili kraft boji.

Ne zaboravite da je prvo što kupac percipira na ambalaži vaša grafička kreativa s kojom imate priliku ostaviti nezaboravan dojam.

Da bi to bilo tako, naravno, potreban je i besprijekoran tisak za nezaboravan dojam, što u Demago Printu osiguravamo već dugi niz godina.

Odaberite dimenziju i naručite poklon kutiju online!

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

+386 41 625 157

+386 51 613 723

info@demago.hr